Dansk Skytte UnionDansk Skytte Union

Falling Targets 0.22" - 0.38"

En dynamisk skydedisciplin under Dansk Skytte Union

STARTSIDE

Om Falling Targets

Våben og klasser

Reglement

Sikkerhed

Praktiske anvisninger

Om ammunition og skiver

Byg selv en FT bane

Skydeteknik

Billeder og videoer

Forslag til baneopstillinger

Skabelon til indbydelse

Huskeliste ved stævner

Skema til resultatregistrering

Skabelon til resultatliste

Assistance til foreningen

Kurser

FAQ

Hvor kan jeg skyde FT

Indbydelser

Resultater

Ranglister

Links

Ansvar og rettigheder

 

 

Om Falling Targets

I Falling Targets er skyttens opgave at vælte et vist antal mål på kortest mulig tid. Programmet stiller store krav til både koncentration, præcision og hurtighed. Programmets dynamiske elementer gør det særligt publikumsegnet og også meget visuelt egnet for TV.

 

Udviklingen af Falling Targets startede helt tilbage i 1995, da den gruppe af skytter fra SAS Skytteklub og Bellahøj Skytteforening eksperimenterede med at udvikle et program, som var særlig egnet for de skytter, som ønskede at skyde konkurrenceskydning på bane med 9mm pistol og kal. 0.38" revolver. Formålet var at udvikle et program som både var spændende at skyde for skytterne, men som også var publikumsvenligt.

 

En lang række forsøg resulterede i anvendelse af de materialer og det koncept, som i dag er udviklet og afprøvet ved flere stævner. 

 

Allerede fra starten af udviklingen blev der ydet støtte til projektet gennem Dansk Skytte Unions Breddeudvalg, såvel økonomisk som via information til nye foreninger, som ønskede at begynde  at skyde Falling Targets. 

 

Foreninger og forbund, som ønsker støtte og inspiration til at begynde Falling Targets skydning kan kontakte unionens brededekonsulent samt unionens falling Targets ambassadør. Se nærmere under menupunktert "Assistance til foreningen".

 

 

 

 

 

Denne side er sidst opdateret d. 18. marts 2004  Webmaster