Dansk Skytte UnionDansk Skytte Union

Falling Targets 0.22" - 0.38"

En dynamisk skydedisciplin under Dansk Skytte Union

STARTSIDE

Om Falling Targets

Våben og klasser

Reglement

Sikkerhed

Praktiske anvisninger

Om ammunition og skiver

Byg selv en FT bane

Skydeteknik

Billeder og videoer

Forslag til baneopstillinger

Skabelon til indbydelse

Huskeliste ved stævner

Skema til resultatregistrering

Skabelon til resultatliste

Assistance til foreningen

Kurser

FAQ

Hvor kan jeg skyde FT

Indbydelser

Resultater

Ranglister

Links

Ansvar og rettigheder

 

 

Ansvar og rettigheder

Rettigheder

Denne hjemmeside (www.fallingtargets.dk) er udarbejdet af webmaster med det formål at udbrede kendskabet til Falling Targets 0.22" - 0.38", en skydedisciplin under Dansk Skytte Union. 

Design, indhold og kildetekst er beskyttet af dansk og international lov om ophavsret og må ikke uden skriftlig tilladelse fra webmaster benyttes eller overdrages, hverken hel- eller delvis, til 3. part. Ikke-kommerciel anvendelse er dog tilladt under forudsætning af, at det oplyses, at materialet stammer fra www.falling.targets.dk

 

Ansvar

Webmaster har gjort sig store anstrengelser for at indholdet af denne hjemmeside er uden fejl. Webmaster eller leverandører til siden kan dog ikke garantere for, at der ikke forekommer fejl, eller at brugen af hjemmesiden kan give uhensigtsmæssige resultater. Ansvaret for brugen af denne hjemmeside påhviler alene brugeren og webmaster og leverandører til siden kan på ingen måde gøres ansvarlig, hverken økonomisk eller på anden vis, for brugerens anvendelse af indholdet eller sider hvortil der henvises . Samme gælder for afledte effekter som måtte opstå over for 3. part som følge af brugerens anvendelse af hjemmesiden.

 

Marts 2004

Knud Erik Poulsen / Webmaster

 

 

 

 

 

 

Denne side er sidst opdateret d. 18. marts 2004  Webmaster